5. toukokuuta 2015

Mac and cheese- juustopasta

Oon ollu tässä kauheessa flunssassa jo pitkään ja alkaa pikkuhiljaa ärsyttää!
Kaipasin jotain ihanaa lohturuokaa ja mikäs parempaa kun juustoinen pasta!
Jääkaapissa oli sopivasti gouda ja cheddar juuston jämät!
Tässä reseptistä oli vaikee lähtee määriä sanomaan tarkkaan ku tein tosi mutu-tuntumalla mutta koitan parhaani!
Kokkaaminen yleisestikin on niin luovaa mulla, että vaikia tarkkoja määriä laitella... 
Tästä tein itelle pienen kupin gluteenittomana ja pojille tavis-makarooneista. Kastikkeesta riitti puoleen pussiin makarooneja ja n. 2 dl gluteenittomaan pastaan. Käytössä oli nyt SamMillsin Lasagne corte-lajike. Sopi oikein hyvin tähän tarkotukseen. 



Mac and cheese

5 dl pastaa

25 g voita
1/2 sipuli
3-4 rkl riisijauhoja
2 dl kermaa
2 dl vettä ( huuhtele kermapurkki samalla)
(1 dl maitoa tarvittaessa)
1 rkl sinappia
Suolaa
Mustapippuria
Muskottipähkinää
2 dl juustoraastetta 

Korppujauhoja
Voinokareita

1. Keitä pasta kypsäksi. 

2. Sulata voi kasarissa ja laita sipulisilppu sekaan ja paistele pehmeäksi. Lisää jauhot. 

3. Lisää kerma ja muut nesteet pikkuhiljaa kunnes seos paksunee.



4. Mausta kastike ja lisää juustoraaste.



5. Kaada makaroonit vuokaan ja lisää kastike. Maista vielä tässä vaiheessa onko sopivasti kaikkia!

6. Kuorruta korppujauhoilla ja voinokareilla. Paista 200 asteessa 20 minuuttia.



Nauti viltin alla sohvalla ja maailma paranee!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti