Lätyt on meidän pikkumiehen herkkua ja usein niitä tehäänkin. Tänä aamunakin kuului sängyssä käsky: " Äitiiiiiiii... Tee aamupalaksi lättyjä!" Ja äitihän tekee.
Gluteenittomana olen testaillut aina milloin milläkin jauhoilla; tattaria, kauraa, maissia, riisiä. Aina niistä hyviä on tullut mutta nyt tuli ihan parhaita koskaan!
Ja punanen maito... Sehän on parasta tämmösiin.
Pikkuherran vaatimattomin sanoin;
Maailman parhaat ja herkullisimmat lätyt!
5 dl täysmaitoa
2 kananmunaa
2 rkl sokeria
1 tl suolaa
3 dl Schär Mix C- jauhoseosta
2 rkl voisulaa
voita paistamiseen
1. Riko munien rakenne ja sekoita puolet maidosta ja kuivat aineet. Näin ei tuu paakkuja!
2. Lorauta loppu maito ja voisula.
3. Anna hetken turvota ja paistele menemään!
Tästä tuli 12 kpl lättypannulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti