8. kesäkuuta 2015

Tyttöjen grilli-ilta

Meillä oli viikonloppuna likkojen ilta! 
Kauan oltiin tätäkin suunniteltu ja suunnitelmat muuttuivatkin alkuperäisistä monesti! Tyypillistä :)! 
Piknikiin ja grillaukseen päädyttiin, mutta tämä ihanan kesäisen ja sateisen ilman takia piknik siirrettiin sisätiloihin.
Porukalla kaikki tehtiin ja suunniteltiin, joten yksin kunniaa en ota mistään vaan jaan sen tasoisesti kaikkien kesken!

Kaikkiha alkoi alkumaljoista tietenkin; 


Pinky's summer spritz

Vodkaa
Metsämansikka-likööriä
KoolAid - sitruunamansikka juomajauhetta
Soodavettä
Sitruunan ja limen mehua

Näitä kaikkia sopivassa suhteessa :)! Tää tuli niin lennosta koko juoma, mutta oli tosi hyvää!!!
Nam!



Piknikillä oli vaan kevyesti mansikoita, mustikoita, suklaata ja kermavaahtoa (joka ylivatkaantui ku samalla piti höpötellä eikä seurata tekemäänsä!).
Myös mun epäonnisia macaronssejakin eksyi pöytään, jotka maistui silti ihan hyvältä!



Grilliimenu oli seuraavanlainen;

Pekoni-sieniä sulate- ja tuorejuustotäytteellä

Maissia

Makkaraa (tietenkin)

Ananasta

Katkarapuvartaita

Vihersalaatti kiivillä ja viinirypäleillä

Avocado-mango salsa ilman mangoa



Herkkusienet hieman levis grillatessa, sisällä olevat juusto sulivat osakseen liikaa, joten eivät pitäneet niin muotonsa, makunsa kylläkin.
Salsan kanssa kävi niin että mango oli niin ylikypsää, smoothie kamaa. Mutta yks tytöistä teki uuden version ja makoisaa oli!



Ananakset, maissit ja makkarat grillattiin ihan perusmallilla.
Salaatti oli ihanan makea hedelmien kanssa ja seuraksi siihen vielä ilmestyi paistettua vuohenjuustoa mihin rakastuin TÄYSIN!!! En ole niin vuohenjuuston ystävä aiemmin ollut, mutta tämä oli mukavan mietoa! Nyt oon taas yhteen juustoon koukussa :)!
Katkarapu on oikeestaan ainut mihin vois reseptin liittää, muut menee mutu-tuntumalla kaikille kuitenkin.



Limevoilla marinoidut katkaravut

500g jättikatkarapuja
125g voita
1 limen kuori ja mehu
1/2 dl valkoviiniä
1 tl fariinisokeria
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria

1. Sulata katkaravut.

2. Sekoita pehmeeseen voihin kaikki ainekset. 

3. Hiero voiseos nopeasti katkarapujen pintaan ja anna tunti marinoitua.

4. Grillaa 2-4 minuuttia. 

Itse vielä valelin grilliin sulaneella voiseoksella paiston aikana. 



Kaiken kaverina oli erinäisiä juotavia.... Kuoharia, siideriä, viiniä... Ja kai siellä vettäkin juotiin vähäsen! :)


Oli ihana ilta ja kaikilla hyvä fiilis!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti