9. maaliskuuta 2017

Tortillalasagne

Kaksi ihanaa ruokaa yhessä! Nam! 
Mutta paljon nopeampaa kun tavallinen lasagne valmistaa ja hieman eksoottisempi maku ☺. Tämänhän voi tehä myös ihan tomaattimurskastakin jossei halua salsaa/tacokastiketta käyttää, maustaa vaan sen mielen mukaan sitte. Mua vähä jännitti meneekö läpi pojalle ku tortillan koostumus kuitenkikn eri ku pastan ja vähän tulista kastiketta (vaikka mietoa aina käytän). Mutta sinne meni kaikki kyselemättä ja vielä hyväksi kehuttiin!
Mä tein tästä satsista itelle oman gluteenittoman ja pojille normi tortilloista, omaan käytin kaks tortillaa ja oisko 1/3 osaa kastikkeesta. Luulen siis, että menis 6 isoa tortillaa koko kastikkeeseen. Mä käytin Moilaksen tortilloja, jotka on isoja kun vertaa niihin pieniin (kuiviin😑) gluteenittomiin maissilättyihin.
Kun valitsee vielä just tortillojen kokosen vuoan, ei voi olla helpompaa enää tehä ku lätkiä vuorotellen kaikkia menemään. Mun piti leikeillä niitä tohon leipävuokaan sopivaksi. 
Kuvat tuli nyt vähä huonot kun oli niin nälkä ja unohtukin koko homma! 😅
Kastikkeen voi tehä vaikka edellisenä päivänä valmiiksi ja sitten koota ja paistaa! Arjen pelastus ku ei tarvi ku 20 minsaa paistaa!



Tortillalasagne

6 kpl Moilaksen tortilloja

400 g jauhelihaa
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 prk tacokastiketta (tomaattimurska/salsa)
1 prk kermaa
Suolaa
Pippuria
Soijaa

200 g juustoraastetta

1. Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

2. Paista jauheliha ja sipulit. Lisää tacokastike, mausteet ja kerma ja kiehauta kasaan.



3. Laita kastiketta vuoan pohjalle, juustoraastetta ja tortilla päälle. Toista tätä muutama kerta kunnes ainekset loppuu. 
Mä laitoin viimesen tortillan päälle juustodipin jämät ja juustoraastetta, mutta kantsii jättää vähä jauhelihakastiketta jättää päällimmäiseksi.

4. Paista 20 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti